For IT

Marketing en sales professionals in de organisatie willen over het beste gereedschap beschikken. De technische ontwikkelen gaan snel en voor je het weet is er een complexe omgeving van softwaresystemen ontstaan. Snelheid en kwaliteit lijken ten koste te gaan van dynamiek en flexibiliteit. Maar dat hoeft niet zo te zijn.

Met Nominow is dit anders.

Nominow communiceert naadloos met andere systemen. Het koppelt snel en eenvoudig met bestaande bronnen om data te integreren. Nominow’s koppelingsmogelijkheden en functionaliteit verbeter de operationele performance van de reeds bestaande applicaties aanzienlijk.

Enkele karakteristieken:

  • Nominow biedt database met centrale rijke klant profielen direct toepasbaar voor marketing en/of sales campagnes en acties.
  • Nominow is een SAAS-product dus hosting en onderhoud van het platform geregeld. Geen zorgen over de beschikbaarheid, Nominow is er altijd.
  • Nominow is primair niet bedoelt om een bestaand applicatie te vervangen tenzij dat een logisch gevolg is. Vertrekpunt is om de bestaande stack beter te laten functioneren door data synchronisatie en data orkestratie.
  • Nominow beschikt over een hoogwaardige data opschoning module (data cleansing) waarmee de datakwaliteit maximaal gewaarborgd is.  
  • Nominow is gebouwd op moderne en bewezen technologie.
  • Natuurlijk garanderen wij bovenstaande via een SLA.

New call-to-action

Voor marketeers

Jij wilt jouw klanten op hun wenken bedienen. Met relevante promoties en informatie. Op basis van inzichten in hun voorkeuren en (koop)gedrag. Je ziet dat de data die je daarvoor nodig hebt wel in individuele systemen aanwezig is, maar dat die niet bij elkaar gebracht kan worden tot een centraal klantprofiel. En dat is nu exact hetgene wat Nominow voor jou gaat doen: dat centrale klantprofiel creëren en onderhouden.

Voor IT

Brand Managers, Marketing Intelligence specialisten en Marketeers. Ze hebben allen hun specifieke klantinformatiebehoeften. Tegenwoordig moet dat omni-channel. En het liefst ‘on demand’. Met Nominow los je dit snel en makkelijk op. Want de kracht van Nominow schuilt in het integreren, valideren, analyseren, actionable maken en delen van data. Het resultaat: blije en tevreden interne klanten.

Voor Sales

Een dag heeft maar 24 uur. Dus die tijd wil je graag zo goed mogelijk besteden. Alleen achter díe prospects of klanten aan die ‘in de markt zijn’. En weten dat je je target gaat halen. Dat is wat je gaat doen wanneer je kiest voor Nominow. Met een actueel, centraal klantbeeld weet je altijd wanneer het tijd is voor een (opvolg)actie. Dé waarheid bestaat.

Overig

Werken met klantdata brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Daar gelden de regels van de GDPR/AVG-wetgeving. Het recht op inzicht, beperking of vergetelheid. En de noodzaak van expliciete toestemming. Aantoonbaar. Nominow is hiervoor de perfecte oplossing. Met het centrale klantprofiel dat Nominow creëert, kun je direct leveren wanneer prospects of klanten op basis van de GDPR/AVG hun recht uitoefenen.

Ja ik wil de Nominow CDP demo zien!

Dat kan, vul hieronder je gegevens in.