For Marketers

Nominow is een customer data platform (CDP) ‘pur sang’. Nominow creëert een Single Customer View met relevante klantdata vanuit verschillende databronnen als CRM, ERP, webshop, e-mail marketing-  en marketing automation software. Maar ook met data vanuit bijvoorbeeld een datamanagement platform (DMP), PIM-systeem, data warehouse, website en mobiele app.

De voordelen:

  • Een 360° centraal klantprofiel, opgebouwd uit klantdata vanuit online- en offline bronnen, dat voor íedereen binnen de organisatie toegankelijk is.
  • Borging van datakwaliteit door geautomatiseerd harmoniseren, ontdubbelen en valideren van klantdata.
  • Volledig automatisch data-gedreven “always on” marketingcampagnes en -programma’s.
  • Meer sales en minder churn door voorspellende analyses op actuele klantdata.
  • Centraal management van spaar- en loyaliteitsprogramma’s en automatische aansturing en afhandeling van persoonlijke coupons en vouchers.
  • Campagnes die in je marketing automation-systeem zijn ingericht worden succesvoller met actionable inzichten op basis van het actuele, centrale klantprofiel.
  • Actuele inzichten in campagneresultaten en individuele klantwaarde.

Korte time-to-market voor data-gedreven marketingactiviteiten.

New call-to-action

Voor marketeers

Jij wilt jouw klanten op hun wenken bedienen. Met relevante promoties en informatie. Op basis van inzichten in hun voorkeuren en (koop)gedrag. Je ziet dat de data die je daarvoor nodig hebt wel in individuele systemen aanwezig is, maar dat die niet bij elkaar gebracht kan worden tot een centraal klantprofiel. En dat is nu exact hetgene wat Nominow voor jou gaat doen: dat centrale klantprofiel creëren en onderhouden.

Voor IT

Brand Managers, Marketing Intelligence specialisten en Marketeers. Ze hebben allen hun specifieke klantinformatiebehoeften. Tegenwoordig moet dat omni-channel. En het liefst ‘on demand’. Met Nominow los je dit snel en makkelijk op. Want de kracht van Nominow schuilt in het integreren, valideren, analyseren, actionable maken en delen van data. Het resultaat: blije en tevreden interne klanten.

Voor Sales

Een dag heeft maar 24 uur. Dus die tijd wil je graag zo goed mogelijk besteden. Alleen achter díe prospects of klanten aan die ‘in de markt zijn’. En weten dat je je target gaat halen. Dat is wat je gaat doen wanneer je kiest voor Nominow. Met een actueel, centraal klantbeeld weet je altijd wanneer het tijd is voor een (opvolg)actie. Dé waarheid bestaat.

Overig

Werken met klantdata brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Daar gelden de regels van de GDPR/AVG-wetgeving. Het recht op inzicht, beperking of vergetelheid. En de noodzaak van expliciete toestemming. Aantoonbaar. Nominow is hiervoor de perfecte oplossing. Met het centrale klantprofiel dat Nominow creëert, kun je direct leveren wanneer prospects of klanten op basis van de GDPR/AVG hun recht uitoefenen.

Ja ik wil de Nominow CDP demo zien!

Dat kan, vul hieronder je gegevens in.