For Sales

Nominow geeft je een volledig en actueel beeld van je klanten. Historische transactiedata gecombineerd van zowel van online als offline point of sales kan nu gebruikt worden. Hierdoor kan bijvoorbeeld klantenservice eenvoudig worden betrokken in het sales proces en actief cross en upsell activiteiten uitvoeren tijdens contact momenten. Cross en upsellen aan de hand van segmentatie op basis van realtime profieldata of product aanbevelingen vanuit gedrag en geschiedenis zijn nu namelijk binnen handbereik.

Sales teams kunnen hun kostbare tijd waardevoller besteden door focus te houden op acties met een hogere marge per transactie. En hierdoor een significant hogere omzet realiseren.

Voordelen met Nominow:

  • Actuele en valide 1:1 klantdata reduceert ruis (“waste”) zodat je effectievere marketingcampagnes kan uitvoeren.
  • Data driven sales en marketingstrategieën toepassen.
  • Verhogen van cross en upsell omzetaandeel door effectievere targeting.
  • Door middel van gebruik van het klantinzicht uit de Single Customer view een hoogwaardig serviceniveau leveren. Klanttevredenheid.  
  • Aanbiedingen aan en communicatie met klanten afstemmen op hun daadwerkelijke behoefte en dus relevant zijn.
  • Hoger klanttevredenheid als basis voor een duurzame en waardevolle klantrelatie.
  • Hogere return on investment.


New call-to-action

Voor marketeers

Jij wilt jouw klanten op hun wenken bedienen. Met relevante promoties en informatie. Op basis van inzichten in hun voorkeuren en (koop)gedrag. Je ziet dat de data die je daarvoor nodig hebt wel in individuele systemen aanwezig is, maar dat die niet bij elkaar gebracht kan worden tot een centraal klantprofiel. En dat is nu exact hetgene wat Nominow voor jou gaat doen: dat centrale klantprofiel creëren en onderhouden.

Voor IT

Brand Managers, Marketing Intelligence specialisten en Marketeers. Ze hebben allen hun specifieke klantinformatiebehoeften. Tegenwoordig moet dat omni-channel. En het liefst ‘on demand’. Met Nominow los je dit snel en makkelijk op. Want de kracht van Nominow schuilt in het integreren, valideren, analyseren, actionable maken en delen van data. Het resultaat: blije en tevreden interne klanten.

Voor Sales

Een dag heeft maar 24 uur. Dus die tijd wil je graag zo goed mogelijk besteden. Alleen achter díe prospects of klanten aan die ‘in de markt zijn’. En weten dat je je target gaat halen. Dat is wat je gaat doen wanneer je kiest voor Nominow. Met een actueel, centraal klantbeeld weet je altijd wanneer het tijd is voor een (opvolg)actie. Dé waarheid bestaat.

Overig

Werken met klantdata brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Daar gelden de regels van de GDPR/AVG-wetgeving. Het recht op inzicht, beperking of vergetelheid. En de noodzaak van expliciete toestemming. Aantoonbaar. Nominow is hiervoor de perfecte oplossing. Met het centrale klantprofiel dat Nominow creëert, kun je direct leveren wanneer prospects of klanten op basis van de GDPR/AVG hun recht uitoefenen.

Ja ik wil de Nominow CDP demo zien!

Dat kan, vul hieronder je gegevens in.