0G0C2697

Over ons

Wij zijn opgericht in 2000. En sindsdien zijn we verder gegaan met het bouwen en uitvinden van alles wat nodig is voor een slim en robuust Customer Data Platform. De kern van onze mensen is sindsdien bij ons, omdat ze dezelfde droom delen: we staan ​​voor ontwikkeling, we staan ​​voor de beste klantoplossing, We staan ​​voor alles wat nodig is om uw klantdata op een slimme manier voor u te organiseren, zodat u het maximale uit uw product of dienst kunt halen.

We zijn bijzonder trots op onze klantenlijst. Elk van hen stond voor dezelfde data-uitdaging en wij hielpen hen bij het oplossen van dit probleem. Omdat we beloven wat we prediken, zijn we altijd bereid om klantreferenties of beoordelingen van Nominow aan te bieden. Door met hen te praten, weet u hoe wij ons werk leveren.

Dus laten we aan de slag gaan en het meeste uit uw datalandschap halen! Ga aan de slag met ons Nominow-team en vertrouw op onze klanten die de uitdaging met ons zijn aangegaan: Tommy Hilfiger, Gemeente vervoerbedrijf Amsterdam, Van Gogh Museum, Jaarbeurs, FC Utrecht, Pet’s Place, Calvin Klein en alle andere tevreden klanten.

Kom bij ons werken

We zijn altijd op zoek naar talent dat past bij onze open maar professionele cultuur. Houd jij van klantdata en ben jij onze volgende nieuwe collega?

Bekijk de vacatures

De boutique ervaring

We zijn geen grote multinational met eindeloze roadmaps. Ook hebben we geen servicedesk waar je een ticket moet aanmaken om geholpen te worden. We staan persoonlijk garant voor de service naar onze klanten en bieden de flexibiliteit in development, die nodig is om snel, pragmatisch te kunnen acteren. En als er maatwerk nodig is, dan regelen we dat.
Plug & Play Oplossing4x (2)

Demo aanvragen

Neem contact op en ontdek zelf alle mogelijkheden