0G0C2697

Over ons

Ontstaan in 2000, met de missie om een slim en robuust Customer Data Platform te bouwen. De kern van ons team is sindsdien bij ons, allen met dezelfde droom: Staan voor ontwikkeling, staan voor de beste klantoplossing. Staan voor alles wat nodig is om klantdata op een ultieme manier te organiseren. Zodat gebruikers het maximale uit hun product of dienst kunnen halen.

In juli 2022 zijn wij zeer bewust onderdeel geworden van Assist Digital, een Europese Speler op het vlak van UX en AI. Met deze actie hebben we de beschikking over ruim 5.000 collega's met uiteenlopende expertises, die onze dienstverlening ook weer beter maken naar de toekomst toe. Het delen van ervaringen en het inzetten van elkaars expertise is goed voor onze continue doorontwikkeling van Nominow, en daarmee ook voor al onze tevreden klanten. We zijn dan ook bijzonder trots op onze klantenlijst. Referenties op verzoek beschikbaar uiteraard.

In de afgelopen jaren hebben wij met vele klanten mogen werken die allen hun eigen data-uitdaging hadden, waarbij wij ze hebben bijgestaan. Maar neem het niet van ons aan, praat met onze klanten zodat zij kunnen vertellen hoe het is om met ons te werken. Ga met ons aan de slag om jouw data-uitdaging op te lossen. Dan kunnen wij ook jou toevoegen aan onze tevreden klantenlijst.

Kom bij ons werken

We zijn altijd op zoek naar talent dat past bij onze open maar professionele cultuur. Houd jij van klantdata en ben jij onze volgende nieuwe collega?

Bekijk de vacatures

De boutique ervaring

We zijn geen grote multinational met eindeloze roadmaps. Ook hebben we geen servicedesk waar je een ticket moet aanmaken om geholpen te worden. We staan persoonlijk garant voor de service naar onze klanten en bieden de flexibiliteit in development, die nodig is om snel, pragmatisch te kunnen acteren. En als er maatwerk nodig is, dan regelen we dat.
Plug & Play Oplossing4x (2)

Demo aanvragen

Neem contact op en ontdek zelf alle mogelijkheden