Terug naar cases overzicht

Tommy Hilfiger

Eindeloze segmentatie mogelijkheden voor Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger5x
Tommy Hilfiger4x (1)

Het bedrijf

TOMMY HILFIGER is een van 's werelds toonaangevende designer lifestyle-merken en wordt internationaal erkend voor het vieren van de essentie van klassieke Amerikaanse coole stijl, met preppy ontwerpen met een twist.

De uitdaging

Tommy Hilfiger heeft meer dan 12 miljoen actieve leden in hun loyaliteitsprogramma, dat actief is in 26 landen in Europa. De hoeveelheid klantgegevens is enorm en vastgelegd in meer dan 23 bronnen en systemen, variërend van e-shop, website, klantenservice, loyaliteitsapp, marketingautomatiseringstooling, kassa's in de winkel, dashboarding, retourservicedatabase, enz. Dit alles gegevens moesten worden vastgelegd in één enkele waarheidsbron waar alle klantprofielen werden opgeslagen. Alleen met een compleet en actueel klantbeeld kunnen ze kopers en fans een consistente omnichannel-ervaring bieden.

De oplossing

Nominow Customer Data Platform draait al meer dan 10 jaar bij Tommy Hilfiger als de centrale databron van alle data. We verzamelen, ordenen, ontdubbelen en verrijken alle klantgegevens en geven deze vervolgens terug aan alle operationele IT- en klantgerichte toolings. De online marketeers van Tommy Hilfiger kunnen zelf data-objecten maken, aan elkaar koppelen, opschonen of dupliceren en deze informatie delen met de verschillende bronsystemen. De toegevoegde waarde is het volledige beheer van hun klantdata en de innovatieve manier waarop zij data-objecten verwerken. Het creëren van specifieke doelgroepen en segmenten was nog nooit zo eenvoudig. De perfecte basis voor een consistente merkbeleving via alle kanalen.

De uitkomst

Dankzij Customer Data Platform Nominow zijn de segmentatiemogelijkheden eindeloos en als resultaat helpt het Customer Data Platform de marketing- en verkoopafdeling om de best mogelijke gerichte en persoonlijke Tommy-ervaring te creëren in elke reis. Of het nu in de winkels is, op de klantenservice, in de nieuwsbrief of in de webshop, de omnichannel beleving is zeer consistent en herkenbaar voor de klanten. Het resultaat is dat leden een gemiddelde bestelwaarde hebben die 50% hoger is dan de gemiddelde bestelwaarde van niet-leden.

Ontdek de flexibele prijzen

Nominow biedt een reeks verschillende opties die geschikt zijn voor elk bedrijf. Vanaf € 899 per maand creëert u uw unieke klantbeeld.
Pricing4x (1)

Van Gogh5x

Ontdek meer

Van Gogh Museum

Een 360 graden klantprofiel voor een van de bekendste kunstmusea van Nederland

Ontdek de case

Demo aanvragen

Neem contact op en ontdek zelf alle mogelijkheden