Terug naar cases overzicht

SDU

Een 360 graden klantprofiel voor een uitgever en cursus aanbieder

Sdu5x
Sdu4x (1)

Het bedrijf

Sdu is een uitgever en cursusaanbieder van professionele informatie op juridisch, fiscaal en overheidsgebied. In het afgelopen decennium is de strategie geëvolueerd van het oplossen van print- en publicatieproblemen naar het onafhankelijk publiceren van informatie via traditionele en digitale kanalen.

De challenge

Sdu had grote behoefte aan een centraal klantenbestand om haar abonnees succesvol te kunnen bedienen in hun 'always on' informatiebehoefte via digitale diensten. Om aan deze behoefte te voldoen, hebben Nominow en Sdu deze centrale klantendatabase (Customer Data Platform) snel en effectief gedefinieerd, ontwikkeld en geïmplementeerd met behulp van een agile manier van werken.

De oplossing

Om het probleem op te lossen zijn er koppelingen gemaakt met het ERP-systeem VISTA, het bestaande Data Warehouse en het CRM-systeem eDeal. Klantdata wordt realtime ontdubbeld via Nominow, opgeschoond en verrijkt met nieuwe inzichten via slimme algoritmen. Als de enige bron van waarheid verwerkt Nominow alle gevalideerde en verrijkte klantgegevens terug naar de bestaande systemen en toolings, zodat deze bijna realtime opnieuw kunnen worden gebruikt.

De uitkomst

We verzamelden gegevens van meer dan 105 websites en portals en integreerden alle klantgegevens tot één enkel profiel per klant. Nominow heeft bewezen niet alleen van waarde te zijn als softwareleverancier, maar ook als deskundige partner die helpt om de juiste beslissingen te nemen over de IT-infrastructuur en een succesvolle implementatie te realiseren. Met de nieuwe infrastructuur en de rol van Nominow kan Sdu klantdata eenvoudig ontsluiten uit hun huidige systemen en zijn ze klaar voor toekomstige uitbreiding.

Ontdek de flexibele prijzen

Nominow biedt een reeks verschillende opties die geschikt zijn voor elk bedrijf. Vanaf € 899 per maand creëert u uw unieke klantbeeld.
Pricing4x (1)

Pet Place5x

Ontdek meer

Pets Place

Een 360 graden klantprofiel van eigenaar en huisdier

Ontdek de case

Demo aanvragen

Neem contact op en ontdek zelf alle mogelijkheden