SDU

Sdu is een uitgever en cursusaanbieder van professionele informatie op het juridische, fiscale en overheidsdomein. In het afgelopen decennium is de strategie geëvolueerd van het oplossen van print- en uitgeefvraagstukken naar het zelfstandig uitgeven van informatie via traditionele en digitale kanalen. Sdu had een sterke behoefte aan een centrale klantendatabase om hun abonnees succesvol van dienst te kunnen zijn in hun ‘always on’ informatiebehoeften.

Om aan die behoefte tegemoet te komen hebben Nominow en Sdu via een agile way of working die centrale klantdatabase snel en effectief gedefinieerd, ontwikkeld en geïmplementeerd. Hiervoor zijn koppelingen gerealiseerd met het ERP-systeem VISTA, het bestaande Data Warehouse en het CRM-systeem eDeal. Klantdata wordt via Nominow real-time ontdubbeld, opgeschoond en verrijkt met nieuwe inzichten via slimme algoritmen. Als enige bron van de waarheid voedt Nominow alle systemen weer met gevalideerde en verrijkte klantdata zodat dit direct weer operationeel gebruikt kan worden.

Jeroen Kuerble, voormalig Director Publishing & Commerce, Sdu: “Na vele en tijdrovende oriëntaties zijn we uiteindelijk snel overtuigd geraakt dat we met Nominow de juiste oplossing hadden om het door ons gewenste 360-graden klantbeeld te realiseren. Nominow heeft ons bewezen niet alleen als softwareleverancier van waarde te zijn, maar ook als kennispartner met advies om de juiste beslissingen te nemen over onze infrastructuur en een succesvolle implementatie te realiseren. Met de nieuwe infrastructuur en de rol van Nominow kunnen wij eenvoudig klantdata uit onze huidige systemen ontsluiten én zijn we tevens gereed voor toekomstige uitbreiding. Naast een aanzienlijke data kwaliteitsslag is ook het werken met klantdata weer leuk geworden!”

Jeroen Kuerble, Director Publishing & Commerce: “Met ons 360 graden Nominow klantbeeld is het werken met klantdata weer leuk geworden!”

Voor marketeers

Jij wilt jouw klanten op hun wenken bedienen. Met relevante promoties en informatie. Op basis van inzichten in hun voorkeuren en (koop)gedrag. Je ziet dat de data die je daarvoor nodig hebt wel in individuele systemen aanwezig is, maar dat die niet bij elkaar gebracht kan worden tot een centraal klantprofiel. En dat is nu exact hetgene wat Nominow voor jou gaat doen: dat centrale klantprofiel creëren en onderhouden.

Voor IT

Brand Managers, Marketing Intelligence specialisten en Marketeers. Ze hebben allen hun specifieke klantinformatiebehoeften. Tegenwoordig moet dat omni-channel. En het liefst ‘on demand’. Met Nominow los je dit snel en makkelijk op. Want de kracht van Nominow schuilt in het integreren, valideren, analyseren, actionable maken en delen van data. Het resultaat: blije en tevreden interne klanten.

Voor Sales

Een dag heeft maar 24 uur. Dus die tijd wil je graag zo goed mogelijk besteden. Alleen achter díe prospects of klanten aan die ‘in de markt zijn’. En weten dat je je target gaat halen. Dat is wat je gaat doen wanneer je kiest voor Nominow. Met een actueel, centraal klantbeeld weet je altijd wanneer het tijd is voor een (opvolg)actie. Dé waarheid bestaat.

Overig

Werken met klantdata brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Daar gelden de regels van de GDPR/AVG-wetgeving. Het recht op inzicht, beperking of vergetelheid. En de noodzaak van expliciete toestemming. Aantoonbaar. Nominow is hiervoor de perfecte oplossing. Met het centrale klantprofiel dat Nominow creëert, kun je direct leveren wanneer prospects of klanten op basis van de GDPR/AVG hun recht uitoefenen.

Meer cases

Ja ik wil de Nominow CDP demo zien!

Dat kan, vul hieronder je gegevens in.