Waarom Nominow?

Nominow fungeert als een open systeem en streamt klantprofielen naar de systemen in de marketing- en salesstack van de klant, zoals e-mailtoepassingen en marketing automatiseringsplatforms.
Nominow is van mening dat een CDP geen gesloten systeem kan zijn. Daarom is Nominow gebouwd als een open en aanpasbaar systeem die de bestaande marketingstack verrijkt.

  • Met Nominow
  • Zonder Nominow

De kracht van Nominow

Wij zijn van mening dat een CDP geen gesloten systeem kan zijn. Daarom is Nominow gebouwd als een open en flexibel systeem, dat perfect kan worden geïntegreerd in uw bestaande marketingstack. Zie het als een verrijking van uw huidige systemen waar je direct meer rendement uit haalt. Geen groot implementatieproject, maar slim integreren.

Illustration@2X (6)

Single Customer View

Nominow is een customer data platform (CDP) dat fungeert als uw centrale bron van waarheid. In het CDP vindt het verzamelen, opschonen en verrijken van klantdata plaats. Met onze flexibele datalaag haalt Nominow alle (realtime) data in en uit uw systemen.
Segmentation

Slimme segmentatie

Dankzij slimme segmentatie kun je jouw klantgegevens analyseren om specifieke individuen of marktsegmenten met specifieke kenmerken te identificeren. Door het complete klantbeeld kunnen relevante kenmerken en doelgroepen geselecteerd worden. De basis voor gerichte en succesvolle marketingcampagnes in ieder kanaal.
Asset 13@4X 1

Over alle kanalen

Orkestratie via de geliefde tools en kanalen. Wie wil dat nou niet? Gewapend met actuele data en heldere inzichten in de doelgroepen, kun je vanaf morgen campagnes uitvoeren die veel relevanter zijn voor jouw klanten. Nominow orkestreert en automatiseert klantreizen via al je geliefde tools en kanalen.

Belangrijke punten tijdens de selectie van een CDP

Open systeem heeft voorkeur

Nominow fungeert als een open systeem en streamt klantprofielen naar de systemen in de marketing- en salesstack van de klant, zoals e-mailtoepassingen en marketing automatiseringsplatforms.
Flow Builder (2)
The Flowbuilder@2X

Aansluiting op proces klant

In Nominow kan de REST API worden aangepast of worden aangemaakt, zodat deze aansluit op de bedrijfsprocessen van de klant. Daarnaast kan Nominow ook data ophalen uit uw systemen en deze verwerken in de structuur, die het meest inzicht geeft in uw klanten.

Welk type CDP past bij jou?

Nominow is een REAL CDP. Dit type CDP is vooral bedoeld om de klantdata in de backend en IT-systemen van de klant alle data te structureren. Het knoopt alle klantdatabronnen aan de achterkant aan elkaar en structureert al die data realtime in de backend.
The Flowbuilder@2X (1)

De voordelen voor jou vanuit je eigen perspectief

Voor marketeers

Effectievere en slimmere marketing campagnes dankzij betrouwbare data vanuit één centraal klantbeeld. Dat wil jij toch ook?

Lees meer

Voor IT

Als developer via drag en drop zelf coderen van flows , die de basis vormen voor de journeys die marketing uitdenkt. Dat wil jij toch ook?

Lees meer

Het dashboard

Het dashboard wordt samengesteld door je eigen customer data Nominow naar aanvang van jouw opgestelde doelen en uitdagingen. In het dashboard zijn visualisaties van jouw data te zien waardoor je snel en makkelijk een realtime overzicht krijgt van jouw klantdata.
Group 6433

Personaliseer je content met slimme segmentaties

Nominow geeft jou de optie om klantgroepen (segmenten) samen te stellen op basis van gebruikerskenmerken en gedrag. Deze groepen worden realtime geupdate en kun je vervolgens gebruiken voor data analyses en personalisatie.
Segment4x (1)

Klantprofielen

Nominow bouwt een individueel klantprofiel uit de data van jouw gekoppelde (legacy) systemen. In een klantprofiel kan data gevonden worden over de demografische gegevens van een klant maar ook data die voortkomt uit de interactie met jouw systemen. Deze data kan vervolgens gebruikt worden om te segmenteren.
Group 64454X (1)

Data cleansing

Nominow ontdubbelt jouw data customer automatisch vanuit jouw gekoppelde (legacy) systemen waardoor er een accuraat klantprofiel ontstaat. Maar wanneer het systeem twijfelt of de data dubbel is ligt het oordeel bij de gebruiker van Nominow. Zo heb je altijd controle over je de data.
Data Cleansing4x (1)

Ontdek meer

FC Utrecht4x

FC Utrecht

Een award winning data gedreven ervaring voor de FC Utrecht fan

Ontdek de case
Sdu5x

SDU

Een 360 graden klantbeeld voor een uitgever en cursusaanbieder

Ontdek de case
Pet Place5x

Pets Place

Een 360 graden klantbeeld van eigenaar en huisdier

Ontdek de case

Demo aanvragen

Neem contact op en ontdek zelf alle mogelijkheden