Waarom Nominow?

Nominow CDP fungeert als een open systeem en zorgt er voor dat klantprofielen in real-time geüpdate worden in de rest van jouw tech stack, zoals e-mailtoepassingen en marketing automatiseringsplatforms. Hierdoor haal je direct meer rendement uit je huidige systemen.

Belangrijke punten tijdens de selectie van een Customer Data Platform

Functionaliteit en flexibiliteit

Nominow fungeert als een open systeem met een headless architectuur. Hierdoor staat flexibiliteit voorop en integreert het gemakkelijk in jouw huidige tech stack. De functionaliteiten van het systeem zijn eenvoudig toe te spitsen op wat voor jou van essentieel belang is.
Flow Builder (2)
The Flowbuilder@2X (2)

Gegevenskwaliteit en -beheer

Nominow automatiseert het detecteren en oplossen van duplicates, vermindert inconsistenties en beheert gegevensprivacy -en beveiling. Zo kun je data voor je kan laten werken en kun je focussen op wat echt er toe doet. De ultieme klantreis verzorgen.

Gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid

De meeste CDP's behoeven development capaciteit van de organisatie. Om dit te limiteren heeft Nominow een drag-and-drop Flowbuilder ontworpen welke gemakkelijk te gebruiken is door marketeers. Verlaag de afhankelijkheid in jouw organisatie en laat ons platform met je mee schalen, of je nou 100 duizend of 10 miljoen klanten hebt.
The Flowbuilder@2X

Welk type Customer Data Platform past bij jou?

Nominow is een REAL™ CDP. Dit type CDP is vooral bedoeld om alle klantdata in real-time te structureren in de backend en IT-systemen om tot één centraal klantprofiel te komen. Unify jouw data, krijg de juiste inzichten over jouw klanten en acteer op deze bruikbare intelligentie.

Waarom marketeers & IT van ons houden

Voor marketeers

Effectievere en slimmere marketing campagnes dankzij betrouwbare data vanuit één centraal klantprofiel. Dat wil jij toch ook?

Lees meer

Voor IT

Als developer via drag en drop zelf coderen van flows , die de basis vormen voor de journeys die marketing uitdenkt. Dat wil jij toch ook?

Lees meer

Real-time inzicht

Op basis van jouw doelen en uitdagingen wordt jouw dashboard samengesteld. In het dashboard zijn visualisaties van deze data te zien waardoor je snel en makkelijk een real-time overzicht krijgt van alle relevante klantdata.
Group 6433

Klantprofielen

Nominow bouwt een individueel klantprofiel uit de data van jouw gekoppelde (legacy) systemen. In een klantprofiel kan data gevonden worden over de demografische gegevens van een klant maar ook data die voortkomt uit de interactie met jouw systemen. Deze data kan vervolgens gebruikt worden om te segmenteren.
Group 64454X (1)

Personaliseer je content met slimme segmentaties

Nominow geeft jou de optie om klantgroepen (segmenten) samen te stellen op basis van gebruikerskenmerken en gedrag. Deze groepen worden real-time geüpdate en kun je vervolgens gebruiken voor data analyses en personalisatie.
Segment4x (1)

Data cleansing

Nominow ontdubbelt jouw data customer automatisch vanuit jouw gekoppelde (legacy) systemen waardoor er een accuraat klantprofiel ontstaat. Maar wanneer het systeem twijfelt of de data dubbel is ligt het oordeel bij de gebruiker van Nominow. Zo heb je altijd controle over je de data.
Data Cleansing4x (1)

Ontdek meer

FC Utrecht4x

FC Utrecht

Een award winning data gedreven ervaring voor de FC Utrecht fan

Ontdek de case
Sdu5x

SDU

Een 360 graden klantprofiel voor een uitgever en cursus aanbieder

Ontdek de case
Pet Place5x

Pets Place

Een 360 graden klantprofiel van eigenaar en huisdier

Ontdek de case

Demo aanvragen

Neem contact op en ontdek zelf alle mogelijkheden